Ne várjunk a fogorvosra heteket, hiszen van megoldás

Szolgáltatás

Az állami fogászatok helyett egyre többen döntenek a magánrendelések mellett, hiszen a szakképzett orvosokra nem kell heteket várni. Nagyon gyorsan kaphatunk időpontot, ami akkor jó, ha éppen egy begyulladt fog okoz kellemetlenséget. A fogakkal nem lehet viccelni, hiszen a gyulladás az egész testünkre kihathat. A fogak összefüggenek bizonyos szerveinkkel és az ízülettel is. Az orvosok szerint a felső metszőfogak a vesével és a húgyhólyaggal, míg a szemfogak a májjal és az epével állnak szoros összeköttetésben.

Az őrlőfogakhoz kapcsolódik a tüdő és a vastagbél, a lép és a gyomor is. A bölcsességfogak a szívvel és a vékonybéllel vannak összeköttetésben. Azaz ha bármely fognál probléma lép fel, akkor számoljunk azzal, hogy a kapcsolt területeknél is gond lehet, így érdemes egy alaposabb kivizsgálásnak alávetni magunkat.

A 13. kerületben is találhatunk magánpraxist, amelyet bármikor igénybe is vehetünk. A rossz fogakkal nem érdemes sokat várni, mert az ízületünk bánja. Jönnek a fájdalmak és a rossz fog talán még nagyobb kárt is tehet a fogsorunkban, egyéb szervekben, ízületeinkben. A fogászati centrumban vállalják a bölcsesség fogak kezelését is, ha úgy alakul, azok eltávolítását is.

A vízszintesen, ferdén, kifelé vagy befelé dőlt fogakat biztosan ki fogják húzni és erre itt lehetőség nyílik. Nem kell heteket várni, hogy végre eljussunk egy fogorvoshoz, hiszen nagyon gyorsan kapunk majd időpontot. A centrumban összeszokott fogorvos csapat dolgozik, akik segítik is egymás munkáját. Mind a 7 orvos nemzetközi gyakorlattal rendelkezik, így biztos kezekben leszünk. Az elvárt minőséghez itt kedvező áron juthatunk hozzá, emellett fájdalommentességet és kíméletes fogászati kezeléseket ajánlanak.

Rövid kezelési időkkel, képzett asszisztensekkel dolgoznak együtt az orvosok, így a kezelések mindig precízen és pontosan zajlanak. Nem fordulhat elő, hogy egy időpontra kiírt beteget ne lássanak el. Egyáltalán nincsen várakozási idő és a kezelésekre még garanciát is vállalnak. Az állami ellátás bizonytalanságára itt egyáltalán nem kell számítani. Érdemes a 13. kerületbe ellátogatni és igénybe venni a fogászati szolgáltatást.