Sokat segít egy mobil üzemanyagtartály

Szolgáltatás

Számos olyan cég létezik, amelyeknek naponta meg kell küzdeniük a hajtóanyag szállításának problémájával. Gondoljunk csak bele, hogy amikor a munkálatokat végző mezőgazdasági vagy éppen bányászati, fakitermelési, építőipari gépek egy elzárt, minden településtől távol eső helyen dolgoznak, akkor mekkora költségek mehetnek el a tankolásra, ha azt nem tudjuk kényelmesebbé és egyszerűbbé tenni, amiben a mobil üzemanyagtartály hatékony társunk lehet.

Adott egy munkaterület, ami gyakran akár több tíz kilométerre fekszik a legközelebbi üzemanyag-ellátó egységtől, ahol az árak a megszokottaktól jóval magasabbak is lehetnek. Ha azt a módszert választjuk, hogy a gépekkel bizonyos időközönként felgurulunk tankolni, akkor többszörösét fizethetjük a benzinre, gázolajra, mint általában. Pontosan ezért lett kifejlesztve a mobil üzemanyagtartály, amely kényelmesen szállítható, könnyedén áthelyezhető és akár 2000-3000 liternyi hajtóanyagot is képes magába fogadni. A termék rendelkezik azokkal a berendezésekkel, amelyekkel megoldható a tankolás, így tartalmaz tankoló pisztolyt és szivattyút is.

Természetesen, el van látva minden olyan biztonsági eszközzel, amit a jogszabályok előírnak. Az időt és sérüléseket is álló mobil gázolajtartály remek befektetés, hiszen kihelyezését követően jelentős költségeket spórolhat meg számunkra, nem is beszélve az idő tényezőről, ami legalább olyan fontos, mint az anyagi meghatározó. A mobil gázolajtartály szállítása egyszerű, ha megvan hozzá a megfelelő jármű és villástargonca, ami felhelyezze az utánfutóra.

Nem helyezhető el akárhova az egység, így kellően egyenletes és stabil alapzatot kell számára kialakítani, valamint bizonyos méretű puffer zónával is körül szükséges venni a mobil gázolajtartály környékét, hogy óvjuk a környezetet, hiszen mégiscsak veszélyes anyagot tárolunk benne, amit szem előtt kell tartanunk. Ha betartjuk a megfelelő előírásokat, akkor semmi probléma nem merülhet fel, és csakis arra kell ügyelnünk, hogy a munkálatok, amelyeket végzünk, gyors ütemben haladjanak előre.