Szállás búvóhelyen: ha első a diszkréció

Szolgáltatás

Voltál már olyan helyzetben, hogy csak egy diszkrét kis találkahelyre lett volna szükséged? Négy falra és a közötte levő igényes környezetre, ahol átadhatod magad az időtlen szenvedélynek? Társadalmi konvenciók, erkölcsi normák ide vagy oda, sokan vagyunk úgy vele, hogy az értelem a háttérbe szorul, és annak valami egészen más veszi át a helyét. Az élet hozhat olyan helyzeteket, hogy a hagyományos módon történő ismerkedés nem kivitelezhető, és bármennyire is szeretnénk, nem oszthatjuk meg privát életterünket azzal a személlyel, akivel sikerült talán csak a testiség, talán kicsit több erejéig egymásra találni.

Mit tehetünk ilyenkor? Mondjunk le arról a viszonyról, mely hozzáadja mindennapjainkhoz a pezsgést? Válasszuk a szállodák kínálta lehetőségeket? A korrekt árakat mindannyian kedveljük, de ha csak egy fékevesztett óra erejéig lenne szükség a szolgáltatásra, akkor bizony a gyakran 30-40 ezer forintos összegért kínált igényes környezet nem túl kifizetődő. Nem véletlen érdeklődik egyre több pár a búvóhelyek iránt, melyek már elnevezésükben is magukban rejtik azt a fajta fülledt erotikát, aminek megélésével nem akarunk várni. A Corvin szállás pár órára is igénybe vehető, ráadásul a főváros frekventált pontján várja az érdeklődőket.

Az igényes környezet sokunk számára fontos. Ugyan nem ritka, hogy az idő nagy részét csak az ágyban szeretnénk tölteni, de ha egy órácskánál többet szánunk egymás társaságára, akkor bizony jól jön, ha lehetőség nyílik zenehallgatásra, egymás karjában filmezésre, vagy néhány afrodiziákummal készült finomság tányérokra varázsolására. A búvóhelyek nagy előnye, hogy jól felszerelt konyhával és fürdőszobával rendelkeznek, így legyen szó akár egy közös fürdőzésről, a csokoládés-epres tál előkészítéséről a pezsgőhöz, így több napon keresztül elfoglalhatjuk magunkat a négy fal között.

A tapasztalatok szerint a diszkrét környezetet keresők mind gyakrabban döntenek az akár egyetlen órára is bérelhető apartmanok mellett, hiszen ezek korrekt ár-érték arányt képviselnek. Nem csak otthonosan érezhetjük magunkat a búvóhelyek valamelyikén, de megkaphatjuk a helyszíntől azt a pezsgést is, mely az ismeretlen izgalmával társul.