Az időjárás márpedig kiszámíthatatlan

Szolgáltatás

Az elmúlt két nap tökéletesen tükrözi, miért fontos, hogy még a nyári kánikula közepén is fel legyünk készülve az időjárási körülmények hirtelen megváltozására, minimum egy sör sátor beszerzésével a kerti partikhoz.
Három nappal ezelőtt még mindenki izzadt és a lehető leglengébb öltözetében próbálta átvészelni a hihetetlen forróságot, még az éjszaka közepén is, most pedig egy két nap alatt tizenöt fokkal hidegebb van és előkerültek a hosszúnadrágok, hosszú ujjú pólók, pulóverek, átmeneti kabátok.
Természetesen az eső is esett és a viharos szél sem maradt el. Így, hogy mindez ráadásul hétvégére esett, ami szinte törvényszerű, nagyon jól mutatja, miért kell a sátor bérlés, ha valaki szabadtéri összejövetelt tervez. A minimum, amit még egy hirtelen ötlettől vezérelt családi sütögetésre is érdemes beszerezni, az a sörsátor. Mivel ez meglehetősen kicsi és a szelet sem bírja nagyon, így tényleg csak a kisebb kerti grillezésekre ajánlott. Nagyobb bulikra, mint egy szülinap, vagy baráti összejövetel érdemes kicsit nagyobb sátorban gondolkodni, ami lehetőleg jobb védelmet is biztosít.
Szerencsére ez ma már nem gond, hiszen a sátor bérlés mindenki számára elérhető.