Finom és ízletes céges karácsonyi ajándék

Webáruház

Közeledig a karácsony, ezért érdemes már most olyan ajándékokon törnie a fejét, amelyek egyénre szabhatóak. A névvel és vicces idézettel ellátott bögréken, pólókon kívül, az ízletes bonbonokon is érdemes elgondolkodnia. A céges karácsonyi ajándék különféle változatai között Ön is megtalálhatja a négy darabos különleges bonbonokat tartalmazó dobozt. A speciális ajándék bár lehet, hogy elsőre drágának tűnik, de nem hétköznapi csokoládék vannak benne elhelyezve.

Az összes bonbon kézzel készül és egyedi emblémázást tartalmaz. Az édesség szavatossági ideje a gyártástól számított öt hónap. Ha ez idő alatt nem fogyasztja el a nyalánkságot, mert szeretné megtartani, akkor az sem probléma, csak erről ne feledkezzen meg! A céges karácsonyi ajándék természetesen egyedi emblémázással is készülhet, amit a reklamajandekemblemazas.hu webáruházból is megrendelhet.

Az emblémázás részleteit mindenképpen egyeztesse a szakemberekkel, mivel nem mindegy, hogy mit szeretne a kiválasztott ajándékra ráíratni. Az online weboldal a lehetőségek tárházával rendelkezik, hogyha az emblémázásról vagy a céges karácsonyi ajándék ötletekről van szó.

A céges karácsonyi ajándék kivitelek között az Advent IV. csomagot is választhatja, amelyikben van Kaldeneker forralt bor fűszerkeverék, 1 db 100 grammos aszalt vörös-áfonya, 1 darab 140 grammos Bertók citromos napraforgó krémméz és 1 darab 312 milliliteres Kaldeneker narancsos pirosáfonya-almalekvár. Ez a céges karácsonyi ajándék inkább a hölgyek számára jó választás.