Kék vagy rózsaszín? Fiú, vagy lány?

Szolgáltatás

A baba nemének megismerése nagyon izgalmas pillanat a kismamának és kispapának, de a család és barátok számára is.

A YouTube-ra az első ilyen esemény videója 2008-ban került fel. A videón az látható, ahogy a leendő szülők kinyitják az ultrahang eredményét tartalmazó lezárt borítékot a barátok és a család előtt.

A kreatív (genderreval) nemi felfedés egyre népszerűbbek azok között a párok között, akik a baba születése előtt egy babaváró bulit szerveznek családjuk és barátaik számára.

A babaváró buli a párok számára lehetővé teszi, hogy szeretteikkel ünnepeljenek, élvezzék a társaságot, miközben egy szelet rózsaszín vagy kék tortát majszolnak. Mindehhez viszont szükség van némi babaváró buli kellékek beszerzésére is, amivel feldobhatják a szoba vagy lakás hangukatát. Nem kell megilyedni, a babaváró buli kellékek könnyen és olcsón beszerezhetőek, nem kell mindenünket ráfizetni a megfelelő hangulat és ráhangolódás érdekében.

Kell ajándékot vinni a babaváró bulira?

A partin részt vevő vendégektől általában nem várják el, hogy ajándékot hozzanak a leendő szülőknek vagy a csecsemőnek, bár vannak, akik úgy érzik, hogy nem szívesen mennek üres kézzel az ünnepségre.

Ebben az esetben az interneten érdemes választani babaváró buli ajándékok közül egy apróságot a kismamának.

Másik lehetőség, hogy kérjük meg a kismamát, hogy válasszonő a babaváró buli ajándékok közül, amilyet szeretne.