Legyen miért várni a nyár végét: divatos trendek és színek 2023 őszén

Webáruház

Bármennyire is szomorú, hogy közeleg a miniszoknya- és forrónadrágszezon vége, az izgalmas őszi színek miatt mégiscsak érdemes várni a következő időszakot: nemcsak a természet színei hoznak újdonságot, hanem az öltözködésben is felütik fejüket az újabb formák és árnyalatok: lássuk, mik a 2023-24 őszi-téli szezon trendjei és divatszínei, és hogyan érdemes viselni őket!

Az év egyik divatszíne a csokoládébarna, amelyet más őszi színekkel, esetleg narancssárgával vagy bordóval is kitűnően lehet együtt viselni. A barnával továbbá stílusosan kombinálható az őszi divat többi eleme is, mint például a bőr kiegészítők és a kockamintás elemek.

Egy másik szín, amit az őszi szezon hoz el nekünk, már erőteljesebb hatással bír: a piros, ami minden mennyiségben bevállalható idén! A legfeltűnőbb őszi színt bármelyik kiegészítő képviselheti, egy piros táska vagy pulcsi a legszürkébb októberi napot is feldobja. A későnyári és koraőszi langyos időben azonban még nem kell azonnal a legmelegebb darabjainkhoz fordulnunk, ilyenkor kiváló választás egy könnyed, légies anyagú piros ing-nadrág szett.

A minimalizmus kedvelőinek jó hír, hogy a fekete-fehér outfitek is fénykorukat élik az idei szezonban. Fekete felsőrész fehér alsóval vagy fordítva, esetleg több helyen is mixelve a kettőt – a lehetőségek végtelenek! A divatházak által preferált fekete-fehér trendek egyik megtestesítője a fehér ing és a fekete maxi szoknya kettőse, de a fehér ing a klasszikus fekete zakó kíséretében is hódít. A hétköznapok hivatalos eseményein való fekete alsós és fehér felsős megjelenésünkhöz képest frissítő változatosságot hozhat a koraőszbe egy fordított variáció: ha egy lenge, fehér hosszúnadrágot kombinálunk egy fekete blúzzal vagy ujjatlannal.

A diszkrét luxus is a modern minimalizmust hirdeti, a divat világában idén népszerű a hozzáállás, miszerint a ruhadarabjaink minőségi anyagával és letisztult megjelenésével hirdetjük a márkát a csillogás és a logók villogtatása helyett. Ennek az irányzatnak legfőbb képviselői a minőségi alapdarabok, mint például a fehér ing, egyszerű nadrág, praktikus blézer vagy zakó.

Bátran lehet kísérletezni a színekkel és a fazonokkal az elegancia, az önkifejezés és a kényelem szellemében – már csak ezért is érdemes lelkesedni az őszi szezon közeledtéért!