Tudta, hogy ingyenes pályázatfigyelést is kérhet vállalata?

Szolgáltatás

EU pályázat elnyeréséhez az első lépés a lehetőségek megfigyelése, amihez ingyenesen is kaphat segítséget. A Forráscentrum különleges szolgáltatásai között az ingyenes pályázatfigyelés is elérhető. Pályázat készítés, támogatási szerződés elkészítése, pénzügyi elszámolásban teljes körű támogatást nyújt a Forráscentrum. A pályázatok elkészítésének egyik alapkövetelménye, hogy magát a pályázati rendszert alaposan ismerje a pályázó. Az EU társfinanszírozott projektek lebonyolítása soha nem tartozott a legegyszerűbb feladatok közé, így akár egy ebben tapasztalatlan cégvezetőn is kifoghat. Ma már egyre nagyobb lesz a jelentősége annak, hogy tapasztalt pályázatíró dolgozzon minden cégnek.

A pályázatíró cégek közül a megbízhatók szolgáltatásait érdemes igénybe venni, hiszen az EU és a magyar állam által támogatott beruházások megvalósítása egy többlépcsős folyamat végeredménye. A pályázatíró cég felkutatja a hazai és az EU pályázatok közül azt, amelyik a legtöbb lehetőséget tartogatja az adott vállalkozás számára. A pályázatfigyelést minden esetben teljesen díjmentesen végzik el és csak a regisztrált tagoknak. A beruházási tervek és célok csak naprakész információk alapján valósíthatók meg a pályázatok segítségével. Mindig a legmegfelelőbb megoldást kell választani ahhoz, hogy a beruházás megtérüljön és sikeres legyen.

A Forráscentrum munkatársai ügyfélközpontú szemléletükkel, mindig a legfrissebb pályázatokat és információkat osztják meg ügyfeleikkel. A munkatársak által felajánlott lehetőségek minden esetben jól illeszkednek a céges elvárásokkal és a terveknek tökéletesen megfelelőek. Szakértő munkatársak egy személyes konzultáció keretében a részletek kidolgozásában is segítenek. A pályázatot a legrövidebb idő alatt elkészítik és közreműködnek annak benyújtásában is. Nem érdemes egyedül nekivágni a pályázatok elkészítésének, hiszen alapos tudás nélkül a pályázati anyag nem lesz sikeres. Minden szakmai segítségre szüksége van egy vállalkozásnak ahhoz, hogy a pályázati anyagot elfogadják. A különféle beruházási projektek sikeres megvalósulása érdekében a szakemberek mindent megtesznek és a támogatási szerződések megkötésében is segítséget nyújtanak. A folyamatos monitoring adatszolgálatás szintén a pályázati csomag részét képezi.